Ce spun altii

Cristiana Petre  a.k.a  Wedstock’s bride, 18 iulie 2015 The Wedding House

“Pe Ioana am cunoscut-o prin prietenul soțului meu. Am fost toți patru la un festival de muzică din Belgia. Nu e de mirare că, la 1 an distanță, am ajuns să organizăm împreună cel mai frumos festival de muzică din viața mea: Wedstock2015. Sau “nunta”. Nu mi-a plăcut niciodată să folosesc termenul acesta. Tocmai pentru că am vrut să fie mai mult decât o nuntă clasică și cred că am reușit cu brio. A fost un festival adevărat. Un Woodstock modern. Cu concerte live, cu zona de “mărturii” transformate în Official Merchandise, cu brățări de acces la festival, cu oameni veseli și frumoși, îmbrăcați lejer, cu viniluri, culoare, corturi de mâncare, van de hipioți, flori în păr, bandane și dansat pe iarbă până la răsărit. Și toate aceste lucruri n-ar fi fost posibile fără toti oamenii care au făcut parte din organizare. Ioana este unul din ei.

Și încă unul foarte bun. Datorită ei, am fost destul de departe, zic eu, de clișeul acela de “bridezilla”. Asta pentru că ea era mereu cu un pas înaintea mea. Avea răspunsuri la întrebările mele înainte de a avea ocazia să i le pun. Și asta este un lucru eșential în organizarea unor astfel de evenimente, mai ales al unuia atât de mare precum a fost al nostru. A ințeles foarte bine ideea noastră și a intrat natural în poveste. “Nu”-ul nu făcea parte din vocabularul ei. Găsea o soluție și un furnizor pentru toate ideile tâmpite pe care noi le aveam. Pentru mine a fost genul de visătoare de încredere, pe care m-am putut baza în orice moment, fie el de criză sau nu. Așa că sfatul meu pentru viitoarele doamne este să îndrăznească să-i scrie sau s-o sune. Și, după ce fac asta, să aiba încredere că, odată ce Ioana este acolo, acea zi din viața lor o să iasă fix așa cum și-au imaginat-o.

Peace & love from Wedstock’s bride !”

 

Vali, 6 iunie 2015 Restaurant Kuib – Sinaia

“Ne doream o nuntă simplă, dar eleganta în acelaşi timp, care trebuia să conţină şi acele elemente care ne reprezentau.Cum era destul timp pâna la eveniment, ne-am gândit iniţial să ne ocupăm singuri de organizarea nunţii.

Insă, în scurt timp ne-am dat seama ca era un proces mult mai complex şi că nu aveam timpul necesar pentru a pregăti în detaliu toate asptectele evenimentului.

Ioana a înţeles de la prima întâlnire  ce voiam, oferindu-ne idei şi soluţii.Astfel, am parcurs  împreună fiecare etapă a evenimentului, de la textul pentru meniu până la pregătirea ambianţei pentru eveniment. De la modul în care îşi puteau regăsi oaspeţii locul în sală şi până la evenimentele interactive care au menţinut o atmosfera activă pe toata durata evenimentului.

Toate acestea au făcut ca la final să avem parte de nunta pe care ne-am dorit-o.

Mulţumim, Ioana!”

Iuliana F, 1 august 2015 TreeHouseCosoba

Mă bucur de colaborarea avută cu Ioana, chiar dacă am mers la inceput pe ideea că nu am nevoie de un “wedding planner”,  m-a ajutat sprijinul ei  în elementele esențiale precum:  crearea invitațiilor digitale, dar și a tuturor produselor de papetărie, a jocurile de grădină – pentru care chiar nu aveam nici o altă soluție de a le avea la nuntă și sprijinul acordat în ziua evenimentului la decorarea locației si a altor elemente.

Cred că Ioana are multe idei frumoase în această zonă și probabil pe măsura dobândirii experienței va  avea și mai multe, chiar dacă noi nu ne-am pliat pe toate dintre ele, dorindu-ne ceva cât mai simplu, am apreciat mult varietatea și creativitatea ei.

Un alt element foarte important a fost comunicarea, poate este greu de comunicat în special pe email, puțin la telefon și aproape deloc să ne întâlnim, însă dat fiind programul meu foarte încărcat, pentru mine așa a fost cel mai bine, iar Ioana s-a adaptat cu ușurintă.

Evenimentul chiar a fost foarte frumos, și nu o spun pentru că a fost nunta mea, ci a fost într-adevăr ceva deosebit și inedit, așa cum ne-am dorit de la bun inceput, iar asta s-a datorat și ajutorului primit de la Ioana.

Iți multumim și îți dorim mult succes în drumul ales!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *